Proizvodi

close
apps proizvodi

Način plaćanja

Mogućnosti plaćanja u maloprodajnim objektima

Gotovinski

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom u nekom od Ime Vaše firme maloprodajnih objekata.

Pouzećem (gotovinski)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje robe poštaru ili kuriru prilikom preuzimanja.

Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Administrativnom zabranom

U koliko je vaša firma ili ustanova sklopila ugovor o kupovini svojih zaposlenih putem administrativne zabrane sa ime Vaše firme, imate mogućnost i ovog vida plaćanja. Spisak firmi i ustanova sa kojima imamo sklopljene ugovore možete pogledati (link ka spiskovima firmi sa kojima sarađujete ukoliko ih imate, ukolio ne, izbacite deo teksta) ovde. Da biste kupovali putem administrativne zabrane potrebno je da obrazac Rešenja o administrativnoj zabrani, koji možete skinuti (link ka rešenju o administrativnoj zemeni) ovde, popunite i overite u svojoj firmi i isti nam dostavite.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam